Rólam

Amennyiben úgy érzed, hogy maximálisan kiélveznéd az életed, s közben az az ember lenni, akire a szíved mélyéből vágysz alábbi módokon tudsz velem dolgozni és eredményeket teremteni az életedbe.

A játszótársam mondd, akarsz-e lenni? 

Akarsz-e mindig, mindig játszani?


Hogyan tartsd ki a szándékaid mellett az új évben, s erősítsd önfegyelmed és konzisztenciád?

Egy játék, amely megváltoztatta az életem. Most a tied is megváltoztathatja.

 

Születésnapom alkalmából és karácsony közeledtével szeretnék veled megosztani egy játékot, melyet az ügyfeleimmel és játszótársaimmal szoktam játszani. Ezt a játékot jelenleg csak kivételesen azoknak az embereknek ajánlom fel, akik szerepelnek az email listámon és azoknak, akikkel már valamilyen módon együtt dolgoztam. Legyen ez coaching beszélgetés vagy folyamat, játékest, vagy akár tábortüzes esemény.

Hiszen:

„Az ember csak ott egészen ember, ahol játszik.”   ― Friedrich von Schiller
 

Azt figyeltem meg a világban, hogy a legtöbb ember nem azt a játékot játssza, amelyet valóban szeretne, és nem is válik azzá a játékossá, akivé válni szeretne. Sokaknak ez csak egy álom marad. Lehet egy ideig jól megy egy szokás tartása, pár napig képes kihozni magából azt, amit szándékozik, de egy idő után mégis visszacsúszik abba a mintába, amely megnehezíti az életét.

Valójában csak kevesen nyilvánítják ki azt a nagyszerűséget, amely ott lakozik bennük, pedig legbelül tudják, hogy képesek többet kihozni az életükből. Az igazság az, hogy nagyon sokan tudják, hogy mit kellene csinálni, megvannak az ismereteink, viszont kevesek azok, akik ténylegesen csinálják ezeket a dolgokat. Számtalan céllal rendelkeznek, de mindez megvalósulatlan marad, és olyan dolgokat csinálnak, amelyek nem a kiteljesedésüket szolgálják.

 

Hiszem azt, hogy az élet egy varázslatos játék és azért vagyunk itt, hogy olyan játékokat játszunk, amelyek kiteljesítik az életünk. Egyre jobban érezzük magunkat ebben a játékban és azt tapasztaljuk, hogy éltetünk különböző területei virágoznak.
 

Mindezt pedig megosszuk másokkal, játszótársakkal legyünk krülvéve és saját kivirágzásunk után pedig mások kivirágzását tápláljuk. Hiszen jól akarjuk érezni magunkat ebben a játékban, és erre irányulnak tevékenységeink is. A legtöbb ember szeretne egészséges lenni, szeretne egészségesen étkezni és rendszeresen sportolni. Szeretné fejleszteni magát, bőségben élni, virágzó emberi kapcsolatokkal rendelkezni és harmonikus életet élni. Elégedettnek lenni magával és azzal, ahogy éli az életét és megvalósítja azt, amit szeretne. Úgy játssza a játékát, ahogy megálmodta. Ám mégsem mindenki életében történnek meg ezek a dolgok.

Az igazság az, hogy ez kényelmetlen és az emberek inkább a kényelmes dolgokat keresik. S inkább a telefonjuk nyomkodják vagy Netflixet néznek, minthogy felelősséget vállalnának az életükért. Azért, hogy egy értelmes és tápláló életet éljenek. 

Az igazság az, hogy én is azért kezdtem el az utazásom a játékosság világába, mert valami könnyűt kerestem, s azt kutattam, hogy hogyan tudom játékossá formálni az életem, hogy az könnyű és élvezetes legyen. A szótáramból ki is radíroztam a nehéz szót, mert a játékok élvezetesek, nem kényelmetlenek. Viszont ezalatt az idő alatt felismertem, hogy a kényelmetlen helyzetek nagyon sok élvezetet tartogatnak. Sőt, elengedhetetlenek, ha hosszú távon élvezni szeretnénk életünk játékát. S a személyiségünk fejlődéséhez és megedzéséhez bizony kényelmetlen helyzeteket szükséges vállaljuk. Ami egy gyönyörű és rendkívül élvezetes játékká válhat.

A kutatásaim során tanultakat és felismeréseket elkezdtem alkalmazni és lett egy keretrendszerem és kidolgoztam egy olyan játékos rendszert, amely nemcsak az én életem, hanem azoknak az embereknek életét is megváltoztatta, akikkel együtt dolgozom vagy dolgoztam a coaching folyamataimban.

Most pedig úgy döntöttem, hogy ezt a játékos rendszert megosztom veled és egy olyan eszközt és lehetőséget nyújtok számodra, amely varázslatos módon tudja megtámogatni és átformálni az életed és személyiséged.

 

Mindezt pedig játszva, egy játékos úton.
 

Mivel, ha végignézzük állatok birodalmát, azt láthatjuk, hogy azok az állatok, amelyek a leghosszabb ideig vesznek részt játékos viselkedésben, egyben azok az állatok is, amelyek a legnagyobb fokú neuroplaszticitással rendelkeznek, az agy és az idegrendszer azon képességével, hogy a tapasztalatok hatására változzon. Másképp fogalmazva azoknak az állatoknak, amelyek egész életüknek csak egy nagyon kis töredékét töltik játékkal, nagyon merev az agyuk, és nem tanulnak új dolgokat. Míg azok az állatok, amelyek egész életük során hosszú ideig játszanak, nagyon plasztikus aggyal rendelkeznek.

Egyszerűen fogalmazva, a játékos hozzáállás és a játékokban való részvétel rendkívüli jó hatással van az agyadra és az egész lényedre.

A játék erőteljesen képes arra, hogy a prefrontális kéreg plasztikusabbá váljon, és jobban tudjon változni a tapasztalatok hatására. Viszont nem csak a játék ideje alatt, hanem bármilyen más forgatókönyvben is. Mivel jelenleg csak egy prefrontális kéregről beszélünk, nem csak a játékhoz kapunk egy prefrontális kéreget, hanem egy olyan prefrontális kéreget kapunk, amely mindenben részt vesz.

S ahogy említettem ezt csak egy belső körnek és csak azoknak ajánlom fel, akikkel együtt dolgoztam, vagy már részt vettek az eseményeimen.

 

Hogyan is néz ki a játék?
 

Játszótársakká válunk. Egy hasonló rendszert mutatok be számodra, mint az együttműködő, vagy számonkérő partnerkapcsolat (accountability partnership), viszont mindezt egy játékos formában.

Pearson törvénye szerint amikor a teljesítményt mérik az javul; a teljesítmény mérése és jelentése esetén pedig exponenciálisan javul. Kutatások kimutatták, hogy azok, akik nyilvánosan elkötelezik magukat a céljaik elérése érdekében, azok 65%-kal nagyobb eséllyel teljesítik őket. Azonban, ha rendelkezünk egy együttműködő partnerrel akkor a céljaink elérésének az esélye elérheti a 95 %-ot.

Elég jól hangzik mindez újév előtt. Szép dolog is lenne kitartani az elhatározásaid mellett a következő évben.

Ezért egy olyan játékos rendszert adok a kezedbe, amelynek a következménye az, hogy eléred a céljaid, bár sokkal inkább vágyaid.

A célok eszközök, és azokat nem fogod elérni folyamatosság, kitartás és önfegyelem nélkül.

 

Az önfegyelem, a kitartás, a konzisztencia a belső és a külső valóságod közötti tiszta út megteremtésének eszköze.
 

Ezért nagy hangsúly fektetünk az önfegyelem és folyamatosság erősítésére.

A játék egyik különlegessége az, hogy nem csak ketten, hanem négyen alkotjuk ezt a közös játékot. Hiszen négyen sokkal emelkedettebb energiát tudunk belevinni a játékba, mint ha csak ketten lennénk.

2020 óta fejlesztem ezt a rendszert, és hosszú ideig csak párban játszottunk és támogattuk egymást. Viszont az utóbbi időben bevontam több játszótársat, akiknek átadtam ezt a játékos rendszert. Egy fantasztikus játék kerekedett ki belőle, amelyet sikerült egyre finomabbá hangolnom, és ezt szeretném veled megosztani. Hiszen működik. Ez a rendszer megváltoztatta az életem, az ügyfeleimét, és a játékos partnereimét. S amennyiben mersz játszani, akkor a tied is képes megváltoztatni.

 

A játék lépései:
 

 A játék egy online 2-3 órás beszélgetéssel kezdődik, ahol megismertetlek részletesebben a rendszerrel és segítek elindulni ezen az úton. Kapsz egy lendületet és ebből táplálhatod a momentumod. Nagyon értékes energia ez, hiszen ez táplálja a belső tüzed és megélni kívánt játékod. 

Megismertetlek egy 7 lépéses rendszerrel, amely által könnyedén el tudod engedni azt a játékot, amelyet már nem szeretnél játszani és energiád átcsoportosítani egy olyan játékra, amely a kiteljesedésed szolgálja. Átírhatod azokat a mintákat, amelyek frusztrációt okoznak az életedben, olyan mintákra, amelyek elégedettséggel töltenek el. Tisztában leszel azzal, hogy melyek azok a cselekedetek, amelyek a fő prioritást élvezik az életedben. S rendelkezni fogsz egy konkrét cselekvési tervvel ennek az elérésére.

Nagy hangsúlyt fektetünk a játék két szupererejére, az energiád és a tudatosságod emelésére. S nagyon fontos, hogy legyenek olyan szokásaid és cselekedeteid, amelyek ennek a két szupererőnek a táplálására irányulnak. Létrehozunk egy harmóniát a külső és belső világod között. Ezért lesznek olyan tevékenységek, amelyek a fizikai testeddel való együttműködésre, és olyanok, amelyek a belső világod táplálására irányulnak. Lesz szó meditációról, a tudatos teremtésben való elmerülésről, és arról, hogy a testmozgást és egyéb energiád és tudatosságod tápláló szokásokat hogyan tartsd meg konzisztensen.

 

Mindezt pedig játszva, játszótársakkal körülvéve.
 

Négyen fogunk alkotni egy kisebb csoportot, amelyben a cselekvéseinknek és szokásainknak megfelelően közös kihívásokat hozunk létre. Ezáltal egy közös játékot tudunk játszani és elszámolhatókká válunk egymás számára. Azáltal, hogy négyen játszunk, egy emelkedettebb energiával tudjuk táplálni egymás játékát. Hihetetlen erő van ebben. Amennyiben jól teljesítesz és tartod magad az elhatározásaidhoz nyereményekre is számíthatsz. Hiszen ezek csak még izgalmasabbá teszik a játékot.

Haladásod méréséhez kapsz egy kész elektronikus rendszert, amelyben nyomon tudod követni azt, hogy mi működik jól és mit tudsz fejleszteni. Megismertelek a rendszerrel, amit használok a kihívások kitűzésére. Képes leszel előre tervezni a napjaid, heteid, és kitartani a havi prioritásaid mellett. Napjaid, heteid és a nagyobb egészet elemezni, azáltal pedig folyamatosan finomhangolni a cselekedeteid és játékod nagy egészét. Tisztán láthatod, hogy milyen mintával rendelkezel, mit könnyebb és mit nehezebb megvalósítani.

 

Minden hét egy játékos kisérletté válik.
Tisztában leszel azzal, hogy hol nem működött az előző héten az ütemterved, így a következő alkalommal könnyebben követhetővé teheted azt. Látni fogod, hol terelődött el a figyelmed, és melyek azok a tevékenységek, amelyek nem táplálják játékod és azt, a játékost, akivé válni szeretnél.

 

Ezáltal megerősödik az önfegyelmed és képes leszek egyre több kényelmetlen helyzetet vállalni az életben. Mivel a játék energiánk menedzseléséről és az önszabályozásról szól. S azok az emberek érik el a legnagyobb eredményeket, akik képesek az önszabályozásra és energiájukkal olyan tevékenységeket táplálni, amelyek kivirágoztatják nemcsak saját, de mások életét is.

Mi négyen, napi kapcsolatban leszünk egy platformon keresztül és elküldjük egymásnak a napi prioritásokat. S természetesen a heti haladásunkat is. Két hetente, közösen találkozunk az online térben, ahol közösen elemezzük az előző heteket. Kérdéseket dolgozunk ki és ennek alapján módosításokat és fejlesztéseket eszközölünk a következő hetekkel kapcsolatosan. Készülj arra, hogy kényelmetlen helyzeteket fogsz vállalni, amelyek elengedhetetlenek személyiséged fejlődéséhez. Közös kihívásaink lesznek, amelyek irányulhatnak a rendszeres edzésre, meditációra, vagy akár a legfontosabb projekteden való munkára. S természetesen egyedi dolgokat is behozhatunk. Közösen ötletelünk és támogatjuk egymást.

Megismertetlek továbbá néhány olyan elemmel, amely a játékositásból származik és megtámogatja azoknak a neurológiai mintázatoknak és szokásoknak a konzisztensé tételét, amelyeket végezni szeretnél. Így a hullámvölgyek kisimulnak és folyamatosan táplálni tudod a momentumot az életedben.

Mindemellett havonta egyszer lesz egy személyes (1/1-es) coaching beszélgetésed velem, amelyben személyesen támogatlak a játékod finomhangolásában.

Továbbá…havonta részt vehetsz egy közös találkozón, a játékban részt vevő többi emberrel is. Ezáltal nemcsak a két játszótársaddal leszel kapcsolatban, hanem egy nagyobb csoporttal is. Ebben a csoportban megosztunk bizonyos kihívásokat, így ráláthatunk egymás haladására és tanulhatunk egymástól. S mivel többen végezzük az említett kihívásokat egy sokkal emelkedettebb energiát tudunk belevinni a játékba és könnyedén benne tudunk maradni ebben a játékban. Hiszen akkor érezzük jól magunkat a játékban, ha el tudunk benne merülni és benne tudunk maradni. Inspirációt, új ötleteket és lehetőségeket fedezhetsz fel, s persze játszótársakat, akikkel minőségi kapcsolatot építhetsz ki.

 

Mennyibe kerül számodra a játékban való részvétel?

 
Mindez havi 32.000 Ft, és ezt csak azoknak az embereknek kínálom fel, akik részt vettek már valamilyen programomon vagy pedig 1/1-ben dolgoztunk együtt.
Egyben fizetve 85.000 Ft a 3 hónap.
 
 
Összefoglalom röviden ismét, hogy mit tartalmaz a csomag:
 1. Három játszótársat, akikből egy nagyobb energiát tudsz meríteni és egymás játékát tudjátok táplálni. Ebből ez egyik én leszek, aki már régebb óta játssza ezt a játékot, így személyesen tudlak támogatni. Két hetente pedig találkozunk egymással, elemzünk és fejlesztéseket végzünk. Továbbá napi kapcsolatban leszünk és elküldjük egymásnak prioritásaink és beszámolunk a haladásunkról.
 2. Egy 2-3 órás beszélgetést, ahol bemutatom és átadom a 7 lépésből álló rendszert. Amely által képes leszel elengedni a játékot, amely visszatart és az energiád átcsoportosítani arra a játékra, amely a kivirágzásod szolgálja. Tisztán láthatod prioritásaid és benne tudsz maradni az általad kiválasztott játékban. Hiszen ez a játék lényege, benne maradni, elmerülni benne és azt táplálóvá tenni.
 3. Energiád és tudatosságod emelése. Ez a játék két szuperereje, ha ezzel nem foglalkozol, akkor nem tudsz kiteljesedni. Eszközöket és gyakorlatokat kapsz, amelyek energiád és tudatosságod emelésére irányulnak.
 4. Egy elektronikus, haladásod merésére szolgáló rendszert, ahol nyomon tudod követni szokásaid és kihívásaid. Elemezni és finomhangolni tudod a heteid és jobban rálátsz a játékod egészére. Mindemellett megerősíted az önfegyelmed, amely rendkívül fontos, ha azzá a játékossá szeretné válni, akire igazán vágysz.
 5. Közös kihívásokat, amelyek extra energiát adnak a játékodhoz és abban támogatnak, hogy azzá a játékossá válj, akivé válni szeretnél.
 6. Játékositásból merített eszközök, amelyek segítenek a szándékaid megtartásában és a kiteljesítő cselekedetek konzisztensé tételében.
 7. Havi 1 alkalom 1/1-es coaching beszélgetésed velem, ahol személyesen támogatlak abban, hogy benne tudj maradni az általad kiválasztott játékban és abban ki tudj teljesedni.
 
Bónuszok:

+ Még több játszótárs – Havonta közös találkozó a nagy csoporttal, ahol azon dolgozunk, hogy kiemelkedővé tegyük egymás játékát. Lesznek közös kihívásaid a nagy csoporton belül és havonta egyszer találkozunk és reflektálunk ezekre a kihívásokra. Új embereket ismerhetsz meg és egy még emelkedettebb energiát tudsz belevinni a játékodba. Hiszen nemcsak egyedül játszol, hanem közvetlenül a két partnereddel és a nagyobb csoportoddal is.

+ Meglepetések, kényelmetlen helyzetekkel fűszerezve. Mind szeretjük a meglepetéseket és a játékot varázslatossá teszi, ha vannak benne meglepetések.

S ahogy említettem személyesen is találkozunk havi egyszer, ahol teljes figyelmemmel tudlak támogatni.

 

Ne feledd:

„Az ember csak akkor játszik, ha a szó legteljesebb értelmében emberi lény, és csak akkor teljesen emberi lény, ha játszik.” ― Friedrich von Schiller

 

A játékos jelleg valójában arról szól, hogy megengedjük magunknak, hogy kibővítsük az elképzelhető kimeneteleket, amelyeket hajlandóak vagyunk bevállalni. Arról, hogy elgondolkodj azon, hogyan viszonyulsz ezekhez a különböző kimenetekhez. Ez tehát azt jelenti, hogy olyan helyzetekbe kell belevetned magad, ahol talán nem te vagy a legeredményesebb, és olyan játékot kell játszanod, amiben nem vagy igazán jó. S ezek számos alkalommal kényelmetlen helyzeteket teremtenek.

Készülj fel arra, hogy új helyzeteket fogsz kipróbálni, és lehetséges, hogy kényelmetlen helyzeteket fogsz vállalni.

S ez a játékforma némi kényelmetlenséggel jár, mivel olyan szerepeket vállalunk, amelyeket talán nem mindig akarunk, vagy lennének kényelmesebb dolgok, mint pl. a filmnézés, a legfontosabb projekteden való dolgozás helyett.  Viszont ez egy lehetőség az agy számára, hogy elkezdje felfedezni a különböző szerepeket, s megértse azt, hogy hogyan működhet kiválóbban egyénként, párban és nagyobb csoportokban.

Út közben jelentősen képes megerősödni az önfegyelmed, kitartásod, képes leszel valódi konzisztenciát építeni. Életedben létrehozva egy momentumot, amely által áramlásban tudsz maradni és úgy kelsz fel reggelente, hogy a szívbéli küldetésed hajtod végre nap, mint nap. Létrehozva egy folyamatosan égő belső tüzet és inspirált állapotot, amelyben a cselekvés automatikusan történik. Olyan dolgokra helyezve a fókuszt, amelyben az egyediséged és különlegességed meg tud nyilvánulni.

 

Összefoglalom ismét a találkozókat:
 • Egy 2-3 órás beszélgetés, ahol átadom a játékos rendszert, amelyet használok.
 • Kéthetente közös találkozó velem és a másik két játszótársaddal, ahol személyesen támogatjuk egymást.
 • Napi kapcsolat ezzel a három játszótárssal Whatsappon, ahol minden nap elküldjük egymásnak a napi prioritásokat, és beszámolunk a haladásunkról.
 • Havi 1 db, 1/1-es coaching beszélgetés velem, ahol személyes figyelmemmel támogatlak a játékod virágzóvá tételében.
 • Havi 1 közös találkozó a nagyobb csoporttal, ahol közös kihívásaink lesznek.
 
Mindez bruttó 32.000Ft/hó. Egyben fizetve 85.000 Ft, 3 hónapra.
 

Kényelmetlen? Saját bevallásom szerint ez egy rendkívüli lehetőség. S igyekeztem egy kedvező és tápláló ajánlattal kedveskedni számodra az ünnepek közeledtével.

Ha pedig kényelmetlennek érzed, akkor fontos tudatosítanod, hogy az életben a fejlődéshez kényelmetlenségeket szükséges vállalnunk. Így működik ez a játék.

S amennyiben igent mondasz akkor együttműködésünk a folyamatos fejlődés játékává válik és nemcsak a saját életed, hanem mások életét is képes leszel táplálni és emeli.

Ez egy inspiráló, emelkedett töltetű folyamat, amely egy játékos úton megy végbe.

 

Mikor indul a játék:

A közös játék januárban indul, így sokkal könnyebben tudod tartani az általad meghatározott célokat és benne tudsz maradni a játékban.

 

Hogyan tudsz jelentkezni?

A döntésed kérlek január 2. éjfélig küldd el számomra, akár egy email válasz üzenetben, akár a közösségi média platformjaim egyikén, amelyet az alábbiakban találsz. Illetve a lenti gomb segítségével egy 30 perces konzultációra is tudsz foglalni beszélgetést, ahol felteheted a kérdéseid. Könnyedén elérsz közösségi média platformjaimon is, amelyeket szintén a levél alján találsz meg.

 

Milyen hasznod származik a közös játékból:

 

 • Megerősödik az önfegyelmed és kitartásod
 • Képes leszel konzisztens cselekedetekre
 • Három játszótársat és további értékes kapcsolatokat építhetsz
 • Hatékonyan tervezni és megvalósítani
 • Kapsz egy játékos rendszert, amelyben nyomon követheted a haladásod és finomhangolhatod az életed
 • Közös kihívásokat a kisebb és a nagyobb csoporton belül
 • Közös játékokat és új tapasztalásokat
 • Abbahagyod a halogatást
 • Átformálod a kényelmetlenséget az életedben
 • Hatékony energia és időmenedzsmentet
 • Időddel olyan dolgokat táplálsz, amelyek a kiteljesedésed szolgálják
 • Minden reggel energiával telve ébredsz és alig várod, hogy játszd a játékot
 • Mély elégedettséget és eredményeket
 • Felszínre hozod azt a különlegességet, ami ott van benned és mindezt megosztod másokkal
 • Képes leszel egyre nagyobb kényelmetlenségeket vállalni az életben, amelyek átformálják személyiséged
 

Mindezt pedig játszva, játszótársakkal körülvéve.

 

Az élet egy akciósport.

Mind arra vágyunk, hogy egy nagy kalanddá váljon, legyőzzük az akadályokat és rendkívüli életet teremtsünk.

 

Mindehhez pedig cselekvésre van szükséged – és az angol nagyon jól írja le ezt, mivel a vonzás törvényének ez az utolsó hat betűje.

Law of attraction – action (cselekvés) – mert nem elég csak tervezni és vizualizálni tenni is kell érte.

Ezáltal a játék által pedig képes leszel eredményes cselekedetekre. Olyan cselekedetekre, amely által nemcsak a te életed, hanem mások élete is virágzóvá válik.

 

„A tudás nem hatalom. Csupán megvan a lehetősége, hogy hatalommá váljon. (…) Ha a tudást nem alkalmazod, akkor haszontalan lesz. A világ összes könyve, podcastje, szemináriuma, online programja és inspiráló közösségi médiaposztja nem működik, és nem hoz hasznot mindaddig, amíg a tudásodat nem fordítod cselekvéssé.” – Jim Kwik

 

Várom a visszajelzésed január 2 éjfélig!

 

Hajrá és jó játékot!

Instagram Facebook Website

Instagram
Facebook

EMELKEDJ KI AZ ÉLETED ÖSSZES TERÜLETÉN

Légy önazonos és éld meg a benned lévő potenciált a coaching és a mentoring segítségével

HA HISZEL ABBAN, HOGY TÖBBRE VAGY KÉPES, AKKOR EZ MEGVALÓSULHAT.