VÁLTOZTASD MEG AZ ENERGIÁD ÉS TŰNJ KI
AZ EMBEREK KÖZÜL AZZAL, AKI VAGY

Csatlakozz a Coolaboration 3 hónapos mentorprogramhoz

A mai világban egyre kevesebben mondhatják el, megvan a kellő
fókusz az életükben, azt, hogy energikusak és azt, hogy egy
kiegyensúlyozott, konzisztens eredményekkel teli életük lenne.

Túl sok a disztrakció, amelyek az értékes időnket vonják el az életünkből.

                                                                       Emiatt pedig számos olyan dologra megy el a fókuszunk és az energiánk, amelyek csak rövidtávon nyújtanak élvezetet a számunkra. 

                                                                              Ezáltal kevésbé élvezed az utadat, pedig tudod, hogy benned sokkal több van és sokkal kiválóbban is tudod játszani az életet.

SOKSZOR EGYEDÜL PRÓBÁLUNK MEG VÁLTOZÁST HOZNI AZ ÉLETÜNKBE ÉS EZ NEM MINDIG EGYSZERŰ A TÁMOGATÓ KÖRNYEZET ÉS EMBEREK HIÁNYÁBAN.
EGY HARMONIKUS ÉLETHEZ SZÜKSÉGÜNK VAN OLYAN EMBEREKRE, AKIK A LEGJOBBAT HOZZÁK KI BELŐLÜNK.

A coollaboration mentorporgram egy 3 hónapos közös együttműködés melynek célja, hogy létre tudd hozni az általad megélni kívánt valóságot és hogy ki tudd nyilvánítani a benned rejlő potenciált.

Egy olyan csapat, amely szorosan támogat téged, céljaid elérésében és azon az úton, hogy maximálisan élvezd az életed és azzá az emberré válj, akivé válni szeretnél.

A csoportnak előnyei óriásiak. Ösztönzően hatnak, kitartóvá tesznek és kihozzák belőled a legjobbat.

Felkészültél arra, hogy kezdő lelkesedés helyett valódi konzisztenciával élj?

 Arra, hogy megteremtsd az életedben azt a fókuszt, ami által bármit képes leszel megvalósítani?

A döntés a te kezedben van, szeretnéd végre igazán játszani és élvezni a játékot?

Azzal, hogy megváltozik az energiánk megváltozik az identitásunk és ezáltal megváltozik a valóságunk, ehhez viszont 3 kulcsfontosságú területen szükséges változtatnunk és ezekre is fókuszálunk a programban:

   Fizikai szinten

A tested a templomod és az egészséged a legdrágább kincsed. Ha megfigyeled azokat az embereket, akik konzisztensen végeznek valamilyen mozgásformát sokkal fókuszáltabb, kitartóbb és kiegyensúlyozottabb életet élnek.
Ezért a közös együttműködés alatt tudatosan fókuszálunk arra, hogy fizikai szinten is változások történjenek az életedben. Számíts kihívásokra, játékosságra és persze mozgásra!

   Energetikai szinten

Az energiád belülről fakad és nemcsak a templomoddal fontos, hogy törődj, hanem azzal, ami azon belül van. Megtanuljuk, hogyan változtassuk meg a hiedelmeidet és azt, hogy hogyan kreálj egy olyan valóságot, amely téged szolgál és amelyet maximálisan élvezel.
Azzal, hogyha megfelelően kombináljuk a fizikai és az energetikai szintet egy jelentős identitásváltást tapasztalhatsz meg az életedben.
Megjelenik egy stabilitás, egy harmónia és olyanná válik az életed, mintha minden téged támogatna azért, hogy megvalósíts a legcsodásabb álmaidat.

   Kapcsolati szinten

Ahhoz, hogy identitásunkat átformáljuk nem elég csak fizikai szinted és az energetikai szinten változásokat eszközölnöd az életedben. 
Szükséged van azokra az emberekre, akik már azt az embert látják benned, akit te meg szeretnél valósítani. Olyan személyekre, akik ezt az új identitást támogatják, akik abban segítenek, hogy ki tudd bontakoztatni azt, ami benned van és ezáltal önazonossá válj.

Mi is történik veled ezalatt a 3 hónap alatt?

Kidolgozzuk életed főszereplőjét
– a játék főhősét.

A legelején minden a tervezéssel kezdődik. Megnézzük azt, hogy te mit szeretnél elérni a 3 hónap alatt és még azon is túl. Megtervezzük életed fontos területeit, játékosan, kihívásokkal, izgalmakkal. Létrehozunk egy számodra vonzó történetet és egy kristálytiszta víziót, amely által megteremtesz egy inspirált tudatállapotot, s amely által fent tudod tartani a momentumodat, s amely által valóban konzisztens és kitartó tudsz lenni.  

Elkezdjük a munkát fizikai szinten

A konzisztens edzésnek rendkívüli hatása van nemcsak az egészségünkre, energiánkra, hanem az egész életünkre nézve. Szakértő fog előadást tartani a fizikai edzés fontosságáról, továbbá közösen kidolgozunk egy edzéstervet. Lesz szó az étkezésről, superfoodokról, nootropikokról, alvásról, légzésről, biohackingről és számos egészséggel kapcsolatos témáról. Azzal, hogy hatunk a fiziológiánkra több energiát kezdünk el termelni és ennek az energiának a fenntartása segít téged abban, hogy meg legyen benned az a hajtóerő, amely által valódi eredményeid születnek. 

Változásokat eszközölünk energetikai szinten

Az energiádnak prioritásnak kell lennie az életedben, mivel a szavaink nem az elsődleges formái a kommunikációnknak, hanem az energia, amely a szavainkból és a jellemünkből tükröződik. Tanulunk arról, hogy hogyan növeld konzisztensen az energiaszintedet. Arról, hogy hogyan hozz létre egy stabil egyensúlyt a belső világodban és egyre jobban érezni magad az életedben. Megtanuljuk az elménkkel való kollaborációt, felülírni olyan programokat, amelyek nem a fejlődésünket és a harmóniánkat támogatják. 

Ez a rész foglalja magába a mentális teremtés fontosságát és az ezzel járó elképesztő eredményeket az életedbe, de lesz szó légzőgyakorlatokról, meditációról és számos olyan dolgokról, amelyek energetikai szinten változásokat hoznak az életünkbe. Ne feledd 99,9% -ban energia vagy, és a személyiséged csak akkor tud megváltozni, ha vele együtt változik az energiád. Így tudod formálni az identitásod, így tudsz azzá az emberré válni, aki valóban lenni szeretnél.

Teljessé tesszük a folyamatot kapcsolati szinten

Ahhoz, hogy akként az emberként élj, amelyet meg szeretnél valósítani szükséged van azokra az emberekre, akik megerősítik benned ezt az ént és arra inspirálnak, hogy megéld a benned rejlő lehetőségeket.

A programban számos inspiráló embert ismerhetsz meg, akikkel akár életre szóló barátságot is köthetsz. Lesz egy sikerpartnered (accountability partner), akivel egymás haladását támogatjátok Továbbá lesz egy sikercsoportod, akikkel egy adott témán és folyamaton dolgozhattok.

Lesznek személyes találkozók, workshopok, játékok, amely által nemcsak egyénileg, hanem csapatban is megtanultok eredményesek lenni. A céljaitokat kihívás alapúan, játékosan hozzuk létre. Egymást fogjátok inspirálni és együtt sokkal messzebbre tudtok eljutni, mint egyedül.

Külön figyelmet kapsz egyénileg is

A program alatt lesz 2 személyes 60 perces coaching beszélgetésed velem, ahol segítek céljaid kidolgozásában, az akcióterved megvalósításában és abban, hogy az úton tudj maradni és eredményes legyen számodra ez a 3 hónap. A célom az, hogy ne hagyjalak egyedül és személyes támogatásban is részesülj, ha bármi nem úgy valósul meg ahogy tervezted, esetleg elakadtál ott leszek és hívhatsz, írhatsz nekem.

S megfűszerezzük a dolgokat, hogy még több értéket kapj ebben a 3 hónapban

Lesznek előadások, amelyekben tanulunk arról, hogy hogyan élj egy produktívabb, fókuszáltabb és konzisztensebb életet. Beszélünk arról, hogy hogyan tudod megvalósítani az elérni kívánt identitásodat és ehhez milyen eszközökre van szükséged. Hasznos dolgokat osztok meg arra vonatkozóan, hogy hogyan tudd hatékonyan kezelni a közösségi média szokásaidat és arról, hogy hogyan légy egy kiegyensúlyozott ember.

''

 A folyamat egy valódi komfortzónából való elmozdulást hoz az életedbe azért, hogy gyorsabban elérd mindazt, amit akarsz. Felszabadul egy olyan energia, amelyet, ha cselekvésre használsz akkor bármit megtudsz valósítani, amit csak szeretnél.

Hálás vagyok és köszönöm a lehetőséget, hogy megtapasztalhattam egy igazán minőségi élményt! Imi strukturált, de közben együttérző, fókuszált, de közben bele fér a humor is. Nagyon sokat adott az életemhez a közös munka, például, hogy bele mertem vágni egy olyan dologba, amit már évek óta tologattam. Ezen felül rengeteg segítséget kaptam jövő tervezés kapcsán is. Tisztelem a kitartásodat és az alázatos magatartásodat, ahogyan a magasabb jót szolgálod! Köszönöm, Ildikó

"Imrét bátran ajánlom bárkinek, akinek támogatásra vagy motivációra van szüksége az útján. A tanácsai praktikusak és hasznosak. Vidámsága és lelkesedése segít a problémák fölé emelkedni" Szívből ajánlom Imit bárkinek, akinek hiteles támogatásra van szüksége. Kedvesen, szeretettel, mégis határozottan és szakszerű tanácsokkal segít, hogy a maga valóságában lássunk és dolgozzunk fel nehéznek tűnő helyzeteket.

Ajánlom Imit, széles látókörrel rendelkezik, mély meglátásai vannak. Érződik, hogy szívből csinálja ezt a hivatást. Tiszta lelkű, igazi segítőkész karakter, ami ebben a szakmában nagyon fontos. Saját maga is komoly fejlődéseken megy át, ezáltal másokat is hitelesen tud támogatni az útjukon. Komolyság és humor is jellemzi egyszerre, mely megfűszerezi a közös alkalmakat. Kérdései új megvilágításba helyezik az ügyet, problémát és előrendítenek a megoldás felé.

  • Identitásformálás és az önazonosság megélése
  • Időhatékonyságod optimalizálása
  •  

Milyen előnyeid származnak a mentorprogramból:

7582 - Integrity and Principles

Kiegyensúlyozottság és emelkedett érzelmek

7579 - Impression

A disztrakciók kivédése és több fókusz az életedbe

7572 - Emotional Intelligence

Értékes kapcsolatok

7609 - Thought Process

Céltudatosság, pontos célokkal és tiszta jövőképpel

7605 - Stress Management Skills

Egy szenvedéllyel teli élet

7571 - Decision Making Skills

Identitásformálás és az önazonosság megélése

7590 - Motivation Skills

Játékosság és szórakozás

7578 - Growth Potential

Kitartás, konzisztencia és eredmények

7582 - Integrity and Principles

Kiegyensúlyozottság és emelkedett érzelmek

7579 - Impression

A disztrakciók kivédése és több fókusz az életedbe

7572 - Emotional Intelligence

Értékes kapcsolatok

7609 - Thought Process

Céltudatosság, pontos célokkal és tiszta jövőképpel

7605 - Stress Management Skills

Egy szenvedéllyel teli élet

7571 - Decision Making Skills

Identitásformálás és az önazonosság megélése

7590 - Motivation Skills

Játékosság és szórakozás

7611 - Transparency

A tudatosságod fejlesztése

7578 - Growth Potential

Kitartás, konzisztencia és eredmények

Gyakran ismételt kérdések

A vállalkozásod és az életed csak olyan mértékben tud fejlődni amilyen mértékben te tudsz fejlődni. Ha egy fókuszáltabb és kiegyensúlyozottabb életet élsz az megnyilatkozik a vállalkozásodba. Ezáltal több energiát tudsz fordítani arra, hogy fejleszd a vállalkozásod és még nagyobb eredményeket érj el. A program megtanít arra, hogy hogyan légy önazonos azzal, aki vagy, olyan ötletekkel és meglátásokkal gazdagodsz, amelyek által 1 év alatt megvalósíthatod az 5 éves céljaid. 

100 %-ban. Ahogy említettem ez a program magára az egyénre épül, téged, mint embert tesz, hatékonyabbá, fókuszáltabbá és konzisztensebbé. Az innen kapott eredményeket az életed bármely területébe be tudod vinni, legyen szó a vállalkozásod vagy a személyes életed kiemelkedőbbé tételéről. 

Azzal, hogy három pillérre (fizikai, energetikai, kapcsolati) építkezünk a transzformáció elkerülhetetlen az életedben. Elméleti, illetve gyakorlati szinten is lesznek beépítendő információk és gyakorlatok, amelyekkel kilépsz a komfortzónából és elindulsz a változás felé. A sikerpartnered, a sikercsoportod és az egész csoport támogató ereje veled lesz. 

A konzisztens fejlődés elengedhetetlen az életünkben és az energiánk olyan, amit folyamatosan lehet egyre magasabb szinten emelni. Elsajátítasz egy olyan játékos szemléletmódot, amely által sokkal élvezetesebbé válik az életed és akár képes leszel természetes eksztázist létrehozni a belső világodban. Lesz egy sikerpartnered és egy sikercsoportod, amely már önmagában hatalmas érték. Az egész programban egy inspiráló közösségnek lehetsz a tagja, amely további löketet ad számodra ahhoz, hogy nagyobb dolgokat hozz létre az életedben. 

Szeretnél betekinteni abba, hogy miről szól a 3 hónapos program?

Amennyiben igen, jó hírem van, az alábbi 90 perces előadásban sok hasznos információt osztok meg, amely értékes lehet a számodra s persze pontosan elmondom, hogy miről is szól a 3 hónapos együttműködésünk.